Corona sneltesten voor bedrijven voor een vast laag bedrag van € 29,50 pp.

Viraline biedt het platform en de mensen om on-site bij bedrijven corona sneltesten af te nemen. Heeft u een bedrijf met veel medewerkers of met meerdere bedrijven samen behoefte aan een corona testlocatie neem dan contact met ons op via info@viraline.nl / 06 50479744 of vul het formulier in.

Onze sneltesten geven binnen 15 minuten resultaat, middels onze online planningstool kan er eenvoudig een datum en tijdstip vast worden gelegd. Uw medewerker kan zich vervolgens melden bij de drive-through testlocatie om een sneltest te laten afnemen. Op de ruime parking kan men wachten op het testresultaat dat na 15 minuten bekend is. Het testresultaat wordt volgens de richtlijnen van het VWS verwerkt en eveneens gedeeld met de HR afdeling van uw bedrijf. Hierbij worden de regels van de AVG gerespecteerd.

U kunt ook bij ons terecht voor uw PCR test met reisverklaring voor reizen naar het buitenland. Via een onze site kunt u deze test plannen, zie Bestellen Viraline. Middels voucher codes kunnen deze testen op factuur doorbelast worden aan de onderneming zodat uw medewerkes de test kostenloos zelf kunnen inplannen. Bestel alvast uw voucher codes op info@viraline.nl

Betaling op factuur

Testen op locatie

Direct uitslag

Plan uw testen online

Conform AVG wetgeving

  Bedrijfsnaam

  Geschat aantal testen per dag/week

  Voornaam

  Achternaam

  Email adres

  Mobiele telefoon nummer

  Email adres facturatie

  Ik wil mijn medewerkers laten testen op:

  Ik vind het goed als mijn medewerker beide testen af laat nemen indien ze dit zelf willen

  Ik wil een reisdocument/rapport ontvangen

  U zal een op maat gemaakte offerte ontvangen